Telefon: +386 5 904 69 70  |   E-mail: info@gajles.si

Program razvoja podeželja

Naložba v strojno linijo za izdelavo pelet

 

OPIS AKTIVNOSTI

V okviru aktivnosti »Naložba v strojno linijo za izdelavo pelet« je potekala naložba v nakup nove strojne linije za izdelavo lesnih pelet. Naložba je sofinancirana s finančno podporo Evropske unije.

Cilj aktivnosti in izvedene naložbe je povečati proizvodne zmogljivosti, produktivnost in raznolikost ponudbe v podjetju Gaj les d.o.o. in preko tega izboljšati poslovne rezultate podjetja. Namen aktivnosti je tudi prispevati k doseganju okoljskih ciljev na področju obnovljivih virov energije in dodajanju vrednosti gozdarskim proizvodom.

Rezultati aktivnosti so: novo ustanovljeno delovno mesto v podjetju, ki je neposredno povezano z naložbo in nova sodobna oprema za predelavo lesne biomase v pelete.

POVEZAVE

http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_sl.htm

www.program-podezelja.si/


Nakup zgibnega prikoličarja (forwarderja) in gozdarske prikolice z nakladalnikom

OPIS AKTIVNOSTI

V okviru aktivnosti »Nakup zgibnega prikoličarja (forwarderja) in gozdarske prikolice z nakladalnikom« je potekala naložba v nakup novih gozdarskih strojev, zgibnega prikoličarja (forwarderja) in gozdarske prikolice. Naložba je sofinancirana s finančno podporo Evropske unije.

Cilj aktivnosti in izvedene naložbe je povečati proizvodne zmogljivosti, produktivnost in varnost pri delu v podjetju Gaj les d.o.o. in preko tega izboljšati poslovne rezultate podjetja.

Rezultati aktivnosti so: dve novi delovni mesti v podjetju, ki sta neposredno povezani z naložbo in modernizirana gozdarska mehanizacija v podjetju.

POVEZAVE

http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_sl.htm

www.program-podezelja.si/

You are donating to : Gajles

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...